Nailart info main picture
Wat vindt u op deze pagina

Nail art stamping apparaat?

Nail art met een vol automatische machine? Op straat? In Aziatische winkelcentra kun je deze volautomatische nail art stamping machine tegenkomen.

Nagelstudio bij u in de buurt
Nailart voorbeelden

Nailart

Nailart Voorbeelden


Artikelen over nail art
Follow Nailartinfo on Twitter
Home

Nail art stamping geautomatiseerd

Dat nail art in Aziatische landen geen grenzen kent weten we zo langzamerhand wel. Veel van de voorbeelden, vooral de nail art extreem voorbeelden, komen uit AziŽ. Nailart stamping, van Konad of Essence kennen we ook al een tijdje.

Maar een volautomatische machine voor nail art stamps?
Op de hoek van de straat?Volautomatisch?

In Aziatische winkelcentra kun je deze volautomatische nail art stamping machine tegenkomen. Het ongelofelijke apparaat laat je voor circa $3,50 binnen 1,5 min. weglopen met twee bestempelde nagels voorzien van een zelf uitgezocht patroon in de kleur of kleurcombinaties die jij wilt. Ondanks dat het mechanisme door de glazen bovenkant zichtbaar is vraag ik me af;

Zou jij je hand er in durven stoppen?

Nail art machine

De trotse eigenaresse legt uit hoe de nailart machine werkt

Het avontuur begint met het uitzoeken van een nailart print op het grote bord met nail art patronen. Nadat het nail art ontwerp is uitgezocht en de kleuren uitgezocht dient de nagel opgemeten te worden door een vinger op het golvende plexiglazen maatlatje te leggen.De nailart machine voorbereidingen

All set,.. go! Een muntstuk van 300 yen er in, maat en code van de uitgezochte patronen en kleuren invullen, vinger in de machine op de vingerhouder plaatsen waarna de lazerstraal de juiste plaats bepaald voor de nail art stamp.


De nail art machine in aktie

De machine begint te zoemen en haalt een imageplate te voorschijn die geplaatst wordt. Daarna wordt de lak aangebracht, haalt de stempel het patroon van de image plate naar de nagel. Het aanbrengen van de stempel gebeurt onder een zachte druk. Dit is misschien wel het engste gedeelte. veel mensen voelen de aandrang hun vinger terug te trekken.
Na de eerste kleur volgt op de zelfde manier de tweede kleur. Jammer genoeg is het allemaal nog niet helemaal automatisch. De verkoopster brengt na het drogen nog een laatste finisch aan.

Deel nail art info met je vrienden op:


Nail art info op hyves  Deel Nail art info via Facebook  Bookmark Nail art info  Nail art info via e-mail  Nail art info on LinkedIn


Aanbieders

Doorzoek Nail art info